TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

Miért válaszd a táplálkozási tanácsadást?

Le szeretnél fogyni? Eleged van a csodadiéták próbálgatásából?
Szeretnéd, ha végre egy hozzá értő szakember segítene az ideális táplálkozás kialakításában? Meguntad a kamu cikekket és örülnél, ha végre valóban személyre szabott tanácsokat kapnál? Akkor a legjobb helyen vagy.

Korunk egyik legnagyobb problémája a táplálkozás területén, hogy nem képes meggátolni az egyre növekvő túlsúlyos társadalom kialakulását, amely jelentősen növeli számos betegség kialakulásának kockázatát is.

Elképesztő mennyiségű élelmiszer-többlet, széleskörű kínálat. Ezek hatására szinte lehetetlen eligazodni abban, hogy mi az ami testünk számára lényeges és egészséges. Az interneten megtalálható információk zöme fals információt tartalmaz, ezekre tökéletes példa az a rengeteg, különböző fogyókúra és divatdiéta.
Mindezen diéták és fogyókúrák a legnagyobb részt önsanyargatások, melyek frusztrációval, energiaszegénységgel, idegességgel járnak együtt, és hosszútávon nem tarthatók. Mi a helyzet akkor, ha véget ér a kúra? Újra előjönnek a régi szokások és minden kezdődik elölről.

A megfelelő táplálkozás megtervezése mély és specifikus ismereteket igényel és igencsak időigényes feladat, nemcsak a hétköznapi embereknek, de a sportolók számára is egyénileg nehezen kivitelezhető. A hozzánk forduló szabadidős- és versenysportolóknak az egyéni szükségletek figyelembe vételével állítok össze rövidebb-, vagy hosszabb távra szóló, személyre szabott sportágspecifikus étrendeket.

Hogyan történik mindez?

01

KONZULTÁCÓ

A konzultáció alatt felmérjük az eddigi táplálkozási szokásaid, feltárjuk a meglévő hibákat, feltérképezzük az egyéni szükségleteid, illetve, meghatározzuk a jövőbeni rövid- és hosszútávú céljaid. 

02

ELEMZÉS

A konzultáció alatt megbeszélteket kielemezve pontos képet kapunk a szervezeted optimális működéséhez szükséges táplálkozási és folyadékbeviteli szokásokról.

03

STRATÉGIA KIALAKÍTÁSA

Személyre szabott (céloknak, életmódnak, sportágnak, edzésprogramnak megfelelő) táplálkozási program kialakítása. Táplálkozás időrendjének meghatározása,  makro-, mikro- és fitotápanyag bevitel, folyadék fogyasztás beállítása.

BALLA YVETTE

4x-es testépítő világbajnok, többszörös nemzetközi és hazai bajnok és kupagyőztes

Testépítés és fitness edző

Életmód és táplálkozás-tanácsadó

Sport- és hormonális táplálkozás, táplálékkiegészítés tanácsadó

Gyermekektől az idősekig, kezdőktől a versenyzőkig, mindenkinek segítek céljaik elérésében. 29 éve foglalkozom az emberi test fejlesztésével és mindig a legjobb tudásom szerint segítem azokat, akik hozzám fordulnak céljaik elérésének érdekében. Célom, hogy munkásságom eljusson az emberekhez és átadni, hogy egy megemelkedett energia szinttel mennyivel jobban lehet élni az életet…

Tanácsadást szeretnél? Vagy van még kérdésed?