HOT IRON

Miért válaszd a HOT IRON edzéseket?

A HOT IRON egy remek hangulatú, súlyokkal végzett csoportos edzésforma. Tudományos alapokon nyugvó, izgalmas, lendületes, biztonságos és különlegesen hatékony! Ha egy szépen definiált test elérése a cél, akkor a HOT IRON a legjobb választásod lehet!

Mi is az a HOT IRON?

01

KONZULTÁCÓ

HOT IRON-t közel egy évtizeddel ezelőtt komoly szakemberekből álló csoport fejlesztette ki Németországban. Napjainkra az egyik legnépszerűbb zsírégető módszerként emlegetik. A módszer kialakításában, fejlesztésében sportpszichológusok, testépítők, atléták, orvosok és gyógytornászok vettek részt. Elsődleges céljuk volt, hogy egy biztonságos, hatékony, mégis a résztvevők számára egy magával ragadó, csoportos-súlyzós edzésformát hozzanak létre a fitnesz világában.

02

MEGFELELŐ EDZÉSTERV

A Hot Iron hidat képez a súlyzós edzések és az aerobik között. A résztvevők a gyakorlatokat a magas ismétlésszámmal végzik, végig kontrollálva, edzői irányítással. A módszer egyedülálló hatékonysága többek közt abban rejlik, hogy a H.I.I.T.-hez (magas intenzitású intervall edzéshez) hasonlóan utóégető hatással bír, vagyis a szervezet nemcsak az edzés során, de utána 24 órával is folytatja a kalóriák égetését. Az edzésforma másik nagy pozitívuma az egyedül végzett mozgással szemben, hogy csoportosan lehet végezni, ami eleve jó hangulatot teremt és mindezt még fokozni lehet jobbnál jobb zenékkel. A zenék ritmusa lassabb az aerobik órákéhoz képest, így a mozdulatok helyes kivitelezése teljes mértékben biztosított.

03

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSOK

A gyakorlatokat alapvetően kétkezes, kifejezetten erre a célra fejlesztett, könnyű súlyzó szettekkel végzik, de ugyanúgy megtalálhatók saját testsúlyos mozgáselemek, vagy tárcsákkal való edzéselemek is.
Magyarországon 2008 óta van, a felmérések szerint az egyik legkedveltebb edzésmódszer, mivel, ha valaki kipróbálja, hosszú távon kitart mellette. Okai egszerűek: a HOT IRON valóban segít elérni a kitűzött célokat:  a definiáltabb, szebb testet, jobb közérzetet és egészséget, fejlettebb állóképességet, erősebb ön-és testtudatot.

BALLA YVETTE

4x-es testépítő világbajnok, többszörös nemzetközi és hazai bajnok és kupagyőztes

Testépítés és fitness edző

Életmód és táplálkozás-tanácsadó

Sport- és hormonális táplálkozás, táplálékkiegészítés tanácsadó

Gyermekektől az idősekig, kezdőktől a versenyzőkig, mindenkinek segítek céljaik elérésében. 29 éve foglalkozom az emberi test fejlesztésével és mindig a legjobb tudásom szerint segítem azokat, akik hozzám fordulnak céljaik elérésének érdekében. Célom, hogy munkásságom eljusson az emberekhez és átadni, hogy egy megemelkedett energia szinttel mennyivel jobban lehet élni az életet…

Részt vennél egy HOT IRON edzésen?
Vagy van még kérdésed?