"BE FIT FOR LIFE"

Ha a maximumot akarod kihozni magadból, ismerd meg azt, aki ebben a leginkább segítségedre lehet!

Az edződ

Balla Yvette

4x-es testépítő világbajnok, többszörös nemzetközi és hazai bajnok és kupagyőztes

Testépítés és fitnesz edző

Életmód és táplálkozás-tanácsadó

Sport- és hormonális táplálkozás, táplálékkiegészítés tanácsadó

Gyermekektől az idősekig, kezdőktől a versenyzőkig, mindenkinek segítek céljaik elérésében. 29 éve foglalkozom az emberi test fejlesztésével és mindig a legjobb tudásom szerint segítem azokat, akik hozzám fordulnak céljaik elérésének érdekében. Célom, hogy munkásságom eljusson az emberekhez és átadni, hogy egy megemelkedett energia szinttel mennyivel jobban lehet élni az életet…

Kecskeméten születtem 1975.11.30-án. Általános iskolai tanulmányaimat a tiszakécskei Móricz Zsigmond Általános Iskolában végeztem. Mivel kiskorom óta a biológia és a sport volt a kiemelkedő érdeklődési köröm, a választásom a tiszakécskei Móricz Zsigmond Gimnáziumra esett, ahol tökéletes alapokat kaptam  és felvételt nyertem Szegedre a juhász Gyula Tanárképző Főiskola testnevelés-biológia szakára. Ugyanitt kézilabda edzői diplomát is szereztem. A második választott sportágam a testépítés volt, akkor már 5. éve edzettem, ami a mai napig töretlen.

Ezt követően Kiskunhalasra költöztem, férjhez mentem, majd megszületett első gyermekem, Odett. A szolnoki Raab Karcher Tüzép Rt. területi képviselője lettem, mellette pedig edzősködtem, majd a Testnevelési Egyetem testépítés – fitness szakának hallgatója lettem. Tanáraim győzködésére versenyezni kezdtem. Ekkor Odett 19 hónapos volt. Mivel mindig is szerettem volna egy saját konditermet, ezért álmaim valóra válni látszottak. 2006-ban megnyitottuk a Titan Gym I-et Kiskunhalason, ami a mai napig sikeresen működik és több versenyzőt ki is nevelt. A versenyzést 2010-ig folytattam, a legbüszkébb talán a női testépítésben szerzett 4 világbajnoki győzelmemre vagyok. 2011-ben szüneteltettem a versenyzést, mivel várandós voltam, de ez idő alatt is versenybíráskodtam, versenyzőket készítettem fel, illetve edzéseimet sem hagytam abba.

Mivel szívem visszahúzott Tiszakécskére, ideköltöztünk és a halasi mintára megcsináltuk a Titan Gym II-t, lehetőséget adva minden korosztálynak, hogy az egészséges élet beépüljön mindennapjaikba. Mellette nyitottunk egy Scitec táplálékkiegészítő boltot is. 2012-ben megszületett második lányom, Lilien. Szülés előtt 1 nappal még edzettem és Lilien 4 napos volt, mikor visszamentem edzéseket tartani. Odett lányom a Móricz Zsigmond Általános Iskolába jár, kézilabdázik és rendszeresen edz a konditeremben. Lilien ovis már.
2015-ben a Corpus Fitness sportegyesülethez igazoltam. Abban az évben már a women’s physique kategóriában mérettetem meg magam.

Jelenleg férjemmel vezetjük termeinket, tartjuk edzéseinket és ingázunk a két város között. Mindemellett csoportos edzéseket tartok és versenyzők felkészülését segítem itthon és külföldön egyaránt. IFBB versenybírói vizsgát tettünk.

Azt hiszem anyaként sikerült megtalálnom a harmóniát a család-munka-versenyzés között.

Eredményeim

2005

Kiskunhalasi karácsonyi fekvenyomó verseny I. hely

Majsa Kupa felve nyomó verseny  I. hely

SCITEC IFBB Fitness MB II. hely

Austria Cup IV. hely

XII. Mátra Kupa II. hely

Superbody II. hely

2006

Kiskunhalasi karácsonyi fekvenyomó verseny I. hely

Majsa Kupa felve nyomó verseny vezető  I. hely, abszolút I. hely

Nagy karácsonyi fekve nyomó verseny I. hely

Tavaszi kupa

2007

Austria Cup I. hely

Majsa Kupa I hely, abszolút I. hely

Fitparádé Muscletech IFBB Grand Prix in Memoriam Louie Koncz II. hely

Modena Trofea Dou Torri VII. hely

2008

Bihac Open Bosznia-Hercegovina I. hely

Kiskun Kupa Kiskunhalas, I. hely

Szuper Kupa EB kvalifikáció Szeghalom I. hely

N.A.C. World Championships Athens II. hely egyéni

N.A.C. World Championships Athens I. hely páros

2009

N.A.C. World Championships Hollandia I. hely egyéni

N.A.C. World Championships Hollandia II. hely páros

IFBB Ausztria Kupa I. hely

IFBB Grand Prix I. hely

2010

N.A.C. World Championships Graz I. hely

Fitparádé Grand Prix In Memoriam Louie Koncz I. hely